KLIENTUDSAGN

Klienter fortæller:

I forbindelse m. en blodprop i hjernen medio december 2011 modtog jeg fjernhealing af John Virkmann.
Jeg fik i alt 6-7 healinger med ca. en uges mellemrum. Før hver healing havde vi via telefon aftalt intention, tidspunkt og varighed. Herefter mediterede jeg og bad til universet / mit højere selv om hjælp.
Efter healingen ringede jeg til John for feedback.
Skaderne efter blodproppen var begrænsede til at have påvirket balancen i højre side med lidt føleforstyrrelser. Finmotorikken i højre hånd var stærkt skadet og grov motorikken i højre arm stærkt svækket.
Allerede efter første fjernhealing var der markante fysiske forbedringer. Det var tydeligt at se med det blotte øje! Jeg kunne simpelthen bevæge armen mere!
Under specielt de første healinger var det helt præcist og tydeligt for mig, hvor og hvordan John “bevægede” sig rundt “inden” i mig. Det startede altid med en meget kraftig påvirkning af hjertechakraet og betydelig energiforøgelse. Sidenhen blev de fysiske reaktioner mere overtager af energetiske  og bevidsthedsforandringer, hvilket umiddelbart var sværere øjeblikkeligt at registrere for mig.
Jeg er John meget taknemmelig for den store omsorg og unikke hjælp og healing jeg modtog.

Anne


 

På en messe i KB hallen blev jeg meget syg, havde ondt i lungerne, feber og hoste, sikkert en lungebetændelse. Søndag morgen var jeg parat til at pakke min stand sammen og rejse hjem. Men en ven  sagde til mig: prøv lige at gå hen til John Virkmann og få lidt healing inden du beslutter dig. Det gjorde jeg, og det var en stærk  healing, bagefter var jeg helt normal og rask og kunne fortsætte hele dagen med at give behandlinger på min egen stand.

Tusen takk  du er bare den beste:))
ps. tusen takk Danmark for at dere har en så fantastisk healer som John Virkmann og takk for hjelpa:))”

Love & Bliss fra Param 

Param Olsen Norge


 

Jeg har i  mange år arbejdet  med mig selv  på Kurser, Uddannelser, Terapi  og i Lyd / Meditationsgrupper  –  sidst nævnte hos John Virkmann !
For  ca. halvandet  år  siden opstod der en dyb længsel i mig , efter en dybere kontakt  til mig selv og det Spirituelle !
Har lige siden fået  helt fantastiske  Fjern healinger af John, som er gået meget meget dybt  —

John  har med sin Kærlighed og sit Lys i disse healinger , formået at bringe mig i dybere og dybere  kontakt til mig selv, hvorved  jeg har opnået  en større Frihed, Ansvarlighed , dyb Væren, Fred og Accept af mig selv, af andre og alt hvad der sker i og omkring mig !

Alt dette, som jeg har læst om i utallige bøger, oplever jeg nu på egen  krop manifestere sig i mig – Det er en Guds Gave og en stor stor GLÆDE ***

De som har kendt mig i mange år kan tydeligt se forvandlingen !

Jeg kan varmt anbefale Johns healinger !!!
Af hele mit Hjerte Tak  John

I Kærlighed og Taknemlighed
Anne-Lise


 

Da jeg bad John om healing, ventede jeg nok, at det drejede sig om mine fysiske skavanker – men det viste sig snart, at det var meget bedre end det.
Når John healer mig, sidder jeg badet i lys – fuld af dyb fred og ro og mærker en stor glæde og tilfredshed.
Der er noget inden i mig, som stråler, når jeg giver det lov – og som forbinder sig med noget, der er større end mig.
Det er meget stort, for jeg troede, at det kun var noget andre kunne opleve.
Jeg behøver ikke at præstere eller forsøge at være perfekt, det er OK at være mig – og at accepten i mig vokser dag for dag.
Der er ikke sket store og pludselige ydre omvæltninger, men langsomt falder noget på plads inden i mig.
Det har smittet af på min hverdag, hvor min gamle utilfredshed, den kritiske røst og andet småfnidder svinder ind – og hvor glæden og tilfredshed får større plads.
En gang imellem kaster healingen lys på en skygge, som så bliver tydeligere for mig og lettere at arbejde med.

Jeg glæder mig dagligt over, hvad Johns healing giver mig – DET ER EN STOR GAVE

Med kærlig hilsen fra Jette

John Virkmann
KONTAKT

Healing Arts
v/John Virkmann
Bredgade 51
DK-8340 Malling
Mobil: 61339410