HVAD ER ENERGI KANALISERING

Energi kanalisering er:

Hvor en person stiller sig til rådighed og bliver en kanal/ et spejl for lyset. Kanalisering er sagt på en anden måde, en bevægelse af højere bevidsthed, kærlighed og energi fra det guddommelige lys, fra kilden. Den form for kanalisering som John formidler er ikke verbal, men en ren healende, meditativ, kærligheds energi.

En meditationsoplevelse

I en meditation oplevede jeg at være et sted uden bekymringer, uden tanker på fortid eller fremtid, alt var bare som det skal være, alt var total accept, og fuldstændig kærlighed og stilhed.

Samtidig oplevede jeg at vi alle kan opnå denne følelse, denne tilstand, denne væren i frihed, og at den mulighed er til stede i alle mennesker.

Jeg oplevede meget, at vores frihed er hævet langt over den ”sandhed”, som mange lærere og religioner prædiker, og at alt som binder os til bestemte lærer, til personer eller religioner forhindrer os i at realisere det, som er i os alle, det spirituelle, det guddommelige, lyset, kærligheden og friheden.

Jeg oplevede, at vi lever i en tid, hvor vi alle selv skal/kan tage ansvar for vores liv og vores udvikling som mennesker og sjæle, og at alt som fører os i retning af, at andre fortæller os, hvordan vi skal leve, eller hvem vi er, ikke kan bruges mere. Tager vi selv ansvar, får vi al den hjælp, vi har brug for fra det guddommelige, fra lyset, fra kærligheden.

Jeg oplevede, at der kun er en vej, og det er den direkte kontakt med det guddommelige lys, uden om alle mellemled, og det oplevede jeg at vi alle kan opnå kontakt med.

John Virkmann

Læs artikel med John Virkmann i Visdoms Magasinet

John Virkmann
KONTAKT

Healing Arts
v/John Virkmann
Bredgade 51
DK-8340 Malling
Mobil: 61339410